banner-chronosiwss-2.png

HORLOGES

Ontdek onze uitgebreide collectie horloges, van modern tot klassiek!

Bezoek onze winkel

banner-chronoswiss.png

HORLOGES

Ontdek onze uitgebreide collectie horloges, van modern tot klassiek!

Bezoek onze winkel

banner-horloge-maurice-lacroix.png

HORLOGES

Ontdek onze uitgebreide collectie horloges, van modern tot klassiek!

Bezoek onze winkel

Horloges

Een horloge is naast handig om de tijd af te lezen ook nog een mooi sieraad op zich. Bij Juwelier Goudsmederij Mariska Timmer vindt u een ruim assortiment horloges van de beste merken. Horloges zijn er in oneindig veel soorten, stijlen en merken. Van een strak design horloge tot een klassiek horloge met veel bling. We hebben een zeer veelzijdige collectie voor u samengesteld. De meest bekende merken uit onze collectie zijn Michael Kors, Ice Watch, Fossil en Guess.

Zwitserse horloges

Voor Zwitserse precisie hebben we de topmerken Chronoswiss, Maurice Lacroix, Raymond Weil, Tissot en Mondaine (de stations klok). Alle kwalitatief zeer goede horloges, degelijk gemaakt door de beste horlogemakers. Wij zijn zeer trots dat wij geselecteerd zijn om deze topmerken te mogen voeren. 


Chronoswiss is een zeer stijlvol uurwerk, perfect in afwerking, Zwitserse precisie en een subliem onderscheidend vermogen. Chronoswiss was de eerste uurwerkmaker die ook saffier glas op de achterzijde plaatste waardoor u het prachtige uurwerk kunt zien.


Maurice Lacroix maakt met veel liefde en passie schitterende, bijzondere horloges voor dames en heren. Raymond Weil onderscheidt zich door muzikale precisie, het zijn stuk voor stuk meesterwerken. voor de klassieke en sportieve heer en de stijlvolle dame. Tissot staat bekend om zijn technische vindingen. Zij zijn de eerste horlogemakers met een touchscreen horloge, de T-Touch. Ook hebben wij prachtige Scelleton uurwerken van Tissot in onze collectie. Dit zijn horloges waarvan u het complete uurwerk kunt aanschouwen. Wij helpen u graag bij het vinden van het ideale horloge.