Charlotte Ehinger-Schwarz event!


Van dinsdag 25 tot en met zaterdag 29 mei hebben we de gehele nieuwe collectie van Ehinger Schwarz tot onze beschikking! U kunt een shop-date met ons inplannen! Bel of mail ons voor een afspraak en bekijk en probeer de hele collectie. 
Uitzending SBS6 programma, Zo Goed Als Nieuw.


Op woensdag 25-9 waren wij te zien in het SBS6 programma Zo Goed Als Nieuw met Patty Brard! 

In dit programma wordt de kandidaten verrast met een voor hun dierbaar stuk, dat helemaal opgeknapt wordt. En wij mochten voor een lieve dame de finishing Touch, in de vorm van een gegrafeerd plaatje, toevoegen op een scheerkistje van haar opa. Een erg mooi programma, zeker de moeite waard om voor te gaan zitten!  
Trouwbeurs in Kasteel Wijenburg


In samenwerking met Kasteel Wijenburg en vele andere ondernemers in de trouwbranche organiseren wij een mooi trouwbeurs. Op 7 oktober om 18.30 staan de deuren van dit prachtige kasteel voor alle aanstaande bruidsparen en andere feestvierders open. U kunt op deze avond oa kennis maken met de diverse professionals, zoals de geweldige fotograaf van Photos4ever, de creatievelingen achter de CardShop en de gastvrijheid van het Kasteel.

Graag tot dan!   
12 0ktober Emaille Event


Op deze dag komt de Emaille specialist van Ehinger Schwarz de kunst van het  emailleren laten zien. Vuuremaille is een bijzondere techniek en vereist grote precisie. Onze specialist zal u alles vertellen en laten zien hoe dit bijzonder mooie proces in zijn werk gaat! 

uiteraard is ook Ingeborg Vink, verantwoordelijke voor de Benelux van Ehinger Schwarz deze dag bij ons aanwezig. Ze brengt de nieuwste collectie en uiteraard haar enthousiasme mee! We hebben natuurlijk een lekker hapje en drankje voor u klaar staan. Komt u gezellig langs om dit mooist te bekijken!