Over ons


In 2002 begon Mariska Timmer (gediplomeerd meester-goudsmid en juwelier) haar Juwelier & Goudsmederij aan het Marktplein in Geldermalsen. Een kleine, bijzondere winkel met een veelzijdige collectie sieraden en horloges. Zes jaar later verhuisde de winkel naar het prachtige hoekpand op het Marktplein, een ruime winkel met een nog uitgebreidere collectie van de meest bijzondere en trendy merken. Ook hier staat de werkbank, als hart van de juwelier, weer midden in de winkel. Achter deze werkbank worden persoonlijke ontwerpen vervaardigd en reparaties vakkundig uitgevoerd. Zo mocht Mariska in 2022 de nieuwe ambtsketen voor de Gemeente West Betuwe ontwerpen en vervaardigen. Een prachtig project! 

Ondertussen uitgegroeid tot een zeer uniek juweliers bedrijf met meerdere goudsmeden. U vindt collecties die slechts in enkele steden in Nederland verkocht worden.  Zo weten vele sieraden en horloge ateliers wereldwijd Geldermalsen te vinden. 
Breed assortiment

Voor de beste topmerken in klassiek, design en trend kunt u terecht bij Juwelier & Goudsmederij Mariska Timmer. Graag geven wij u advies over een sieraad of horloge dat het beste bij u past voor iedere dag of voor dat ene speciale moment. 


Kom langs voor een schitterend sieraad of een bijzonder horloge; bijzonder om te geven, schitterend om te krijgen. Met Sierlijke Groet,

Mariska Timmer 

Openingstijden 

Zo. zie  onze social media
Di. 09.00 - 18.00
Wo. 09.00 - 18.00
Do. 09.00 - 18.00
Vr. 09.00 - 18.00
Za. 09.00 - 17.00


Neem een kijkje bij ons in de winkel: