Over ons


In 2002 begon Mariska Timmer (gediplomeerd meester-goudsmid en juwelier) haar Juwelier & Goudsmederij aan het Marktplein in Geldermalsen. Een kleine, bijzondere winkel met een veelzijdige collectie sieraden en horloges. Zes jaar later verhuisde de winkel naar het prachtige hoekpand op het Marktplein, een ruime winkel met een nog uitgebreidere collectie van de meest bijzondere en trendy merken. Ook hier staat de werkbank, als hart van de juwelier, weer midden in de winkel. Achter deze werkbank worden persoonlijke ontwerpen vervaardigd en reparaties vakkundig uitgevoerd.


Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega.

Verkoopmedewerker m/v

15 uur , inclusief zaterdag

Heb jij affiniteit met sieraden en horloges? Wil jij onderdeel uitmaken van een uniek juweliersbedrijf met een veelzijdige collectie? Beschik jij daarnaast over goede communicatieve vaardigheden, ben je representatief en ben je zeer nauwkeurig? Dan is dit leuke team op zoek naar jou! Winkelervaring en flexibiliteit hebben de voorkeur.

Kom dan snel je

motivatiebrief met

CV brengen of mail naar

timmer@mariskatimmer.nl

Breed assortiment

Voor de beste topmerken in klassiek, design en trend kunt u terecht bij Juwelier & Goudsmederij Mariska Timmer. Graag geven wij u advies over een sieraad of horloge dat het beste bij u past voor iedere dag of voor dat ene speciale moment.


Chronoswiss

Met trots mogen wij u melden dat wij zijn geselecteerd om de collectie van Chronoswiss te mogen voeren. Wij nodigen u van harte uit om deze exceptionele collectie te komen bewonderen. Time for Luxury.


Kom langs voor een schitterend sieraad of een bijzonder horloge; bijzonder om te geven, schitterend om te krijgen. Met Sierlijke Groet,

Mariska Timmer 

Openingstijden 

laatste zondag  van de maand
12.00-17.00
Di. 09.00 - 18.00
Wo. 09.00 - 18.00
Do. 09.00 - 18.00
Vr. 09.00 - 18.00
Za. 09.00 - 17.00


Neem een kijkje bij ons in de winkel: