Over ons


Gelukkig mogen wij u laten weten dat wij open zijn voor het aannemen van uw bestellingen, reparaties en batterijen en het afhalen van uw kerstcadeaus en reparaties. Kijkt u in onze brochure of op onze site; https://mijnjuwelier.online/timmer-mariska/ of op www.excellentjewelry.nl en geef uw bestelling aan ons door. 

Neem gerust contact met ons op; 0345-548030 of timmer@mariskatimmer.nl 


In 2002 begon Mariska Timmer (gediplomeerd meester-goudsmid en juwelier) haar Juwelier & Goudsmederij aan het Marktplein in Geldermalsen. Een kleine, bijzondere winkel met een veelzijdige collectie sieraden en horloges. Zes jaar later verhuisde de winkel naar het prachtige hoekpand op het Marktplein, een ruime winkel met een nog uitgebreidere collectie van de meest bijzondere en trendy merken. Ook hier staat de werkbank, als hart van de juwelier, weer midden in de winkel. Achter deze werkbank worden persoonlijke ontwerpen vervaardigd en reparaties vakkundig uitgevoerd.


Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega.

Verkoopmedewerker m/v

17-22 uur

Vrijdag, zaterdag en een middag

Wil jij onderdeel uitmaken van een uniek juweliersbedrijf waarbij jou adviserende vaardigheden en kwaliteiten optimaal inzetbaar zijn? Beschik jij daarnaast over goede communicatieve vaardigheden en ben je zeer nauwkeurig? Dan is dit leuke team op zoek naar jou! Winkelervaring en flexibiliteit hebben de voorkeur.

Kom dan snel je motivatiebrief met CV brengen of mail naar timmer@mariskatimmer.nl

Breed assortiment

Voor de beste topmerken in klassiek, design en trend kunt u terecht bij Juwelier & Goudsmederij Mariska Timmer. Graag geven wij u advies over een sieraad of horloge dat het beste bij u past voor iedere dag of voor dat ene speciale moment.


Chronoswiss

Met trots mogen wij u melden dat wij zijn geselecteerd om de collectie van Chronoswiss te mogen voeren. Wij nodigen u van harte uit om deze exceptionele collectie te komen bewonderen. Time for Luxury.


Kom langs voor een schitterend sieraad of een bijzonder horloge; bijzonder om te geven, schitterend om te krijgen. Met Sierlijke Groet,

Mariska Timmer 

Openingstijden 

Di. 09.00 - 18.00
Wo. 09.00 - 18.00
Do. 09.00 - 18.00
Vr. 09.00 - 21.00
Za. 09.00 - 17.00


Neem een kijkje bij ons in de winkel: