Over ons


In 2002 begon Mariska Voorneveld-Timmer (gediplomeerd meester-goudsmid en juwelier) haar Juwelier & Goudsmederij aan het Marktplein in Geldermalsen. Een kleine, bijzondere winkel met een veelzijdige collectie sieraden en horloges. Zes jaar later verhuisde de winkel naar het prachtige hoekpand op het Marktplein, een ruime winkel met een nog uitgebreidere collectie van de meest bijzondere en trendy merken. Ook hier staat de werkbank, als hart van de juwelier, weer midden in de winkel. Achter deze werkbank worden persoonlijke ontwerpen vervaardigd en reparaties vakkundig uitgevoerd.

Arie en Mariska Timmer Geldermalsen

Breed assortiment

Voor de beste topmerken in klassiek, design en trend kunt u terecht bij Juwelier & Goudsmederij Mariska Timmer. Graag geven wij u advies over een sieraad of horloge dat het beste bij u past voor iedere dag of voor dat ene speciale moment.


Chronoswiss

Met trots mogen wij u melden dat wij zijn geselecteerd om de collectie van Chronoswiss te mogen voeren. Wij nodigen u van harte uit om deze exceptionele collectie te komen bewonderen. Time for Luxury.


Kom langs voor een schitterend sieraad of een bijzonder horloge; bijzonder om te geven, schitterend om te krijgen. Met Sierlijke Groet,

Mariska Voorneveld-Timmer 

Openingstijden

Ma. 13.00 - 18.00
Di. 09.00 - 18.00
Wo. 09.00 - 18.00
Do. 09.00 - 18.00
Vr. 09.00 - 21.00
Za. 09.00 - 17.00


Neem een kijkje bij ons in de winkel: