Mariska Timmer Collectie

Goudsmeden, het voorrecht om bijzondere sieraden te mogen maken

Goudsmeden is een vak van gevoel en passie voor mooie en bijzondere dingen. Het is een voorrecht om bijzondere sieraden te mogen maken van edele materialen en vervolgens mijn ideeën in de vorm van een sieraad aan u te mogen tonen. De sieraden worden verpakt in een uniek, lederen doosje, zodat ze hun schoonheid behouden, als ze niet worden gedragen.

Logo Mariska Timmer Collectie

Inspiratie

Inspiratie is er over de hele wereld, maar vooral in de ‘gewone’ dingen. Ik kan genieten van mooie dingen uit de natuur: bloemen, bomen, water of een bijzondere edelsteen of parel. Het is schitterend om te zien hoe mijn dochters mooie creaties maken met kleur en mooie materialen. De glooiing van een lap stof of het krullen van een lint maken de mooiste vormen, gewoon zomaar.


Als ik zoiets zie, blijft die vorm of steen in mijn gedachten en dat moet dan een keer uitgewerkt worden tot een sieraad. Met deze gevoelens en ideeën heb ik de sieraden van deze collectie gemaakt. Sommige ontstonden uit een gevoel of vorm, andere begonnen met een mooie parel. Soms duurt het jaren voor het perfecte ontwerp ontstaat, soms is het er ineens en vaak leidt het ene ontwerp naar het volgende.


Ik heb ze met veel liefde gemaakt, zodat u ze met veel liefde kunt dragen en koesteren.Met Sierlijke Groet,

Mariska Timmer