Charlotte sieraden goud Juwelier & Goudsmederij Mariska Timmer Geldermalsen

RINGEN

Wij hebben merken zoals Alles Spanninga, Gerstner en Quinn. Bekijk de complete collectie in de winkel.

Bezoek onze winkel

Gouden kettingen, ringen en armbanden van Juwelier & Goudsmederij Mariska Timmer Geldermalsen

RINGEN

Wij hebben merken zoals Alles Spanninga, Vinx Hollands Glorie, Duo of Love, Gerstner en Quinn. Bekijk de complete collectie in de winkel.

Bezoek onze winkel

Face-to-Face-Design-by-Cardillac kl.jpg

RINGEN

Of wat dacht u van de bijzondere Face to Face collectie... Bekijk de complete collectie in de winkel.

Face to Face Design

Een persoonlijk sieraad met eigen gezichtsprofielen.

Cardillac creëert de Face to Face Design collectie.

De Face to Face Design collectie, ontworpen door een Nederlands goudsmedenechtpaar, is aangevuld met een nieuwe innovatieve ring. In dit bijzonder sieraad worden eigen gezichtsprofielen opgenomen. Aan de hand van een foto ‘en profil’ wordt een 3D-ontwerp gemaakt voor een persoonlijk sieraad in goud of zilver met gebruik van unieke profielen. Denk hierbij aan een trouwring van u en uw geliefde, een familiering met de gezinsleden of een ring voor mama waarop de kinderen hun gezichtsprofielen plaatsen. Kortom vele mogelijkheden om uw dierbaren constant bij u te dragen. Op het eerste gezicht zijn het ringen met golvende lijnen, maar kijkt men nauwkeurig naar de zijkanten van de ring dan wordt het geheim prijsgegeven. De gezichtsprofielen komen tevoorschijn. Er kunnen eveneens herinneringssieraden gemaakt worden waarbij de optie aanwezig is om as van uw dierbare op te nemen in het sieraad.


Face to Face Trouwringen

De Face to Face Design collectie, ontworpen door een Nederlands goudsmedenechtpaar, is aangevuld met een nieuwe innovatieve ring. In dit bijzonder sieraad worden eigen gezichtsprofielen opgenomen. Aan de hand van een foto ‘en profil’ wordt een 3D-ontwerp gemaakt voor een persoonlijk sieraad in goud of zilver met gebruik van unieke profielen. Denk hierbij aan een trouwring van u en uw geliefde of een familiering met de gezinsleden. Kortom vele mogelijkheden om uw dierbaren constant bij u te dragen. Op het eerste gezicht zijn het ringen met golvende lijnen, maar kijkt men nauwkeurig naar de zijkanten van de ring dan wordt het geheim prijsgegeven. De gezichtsprofielen komen tevoorschijn. Hoe mooi is het om jullie gezichtsprofielen op jullie ringen te hebben, een prachtig symbool voor jullie huwelijk.  Kom langs en bekijk deze prachtige en zeer bijzondere ringen!