Atelier


De werkbank, het hart van de juwelier, staat midden in de winkel. Achter deze werkbank worden persoonlijke ontwerpen vervaardigd en reparaties vakkundig uitgevoerd. 


Het mooiste van ons vak is misschien wel het ontwerpen en vervaardigen van een persoonlijk sieraad. We brengen uw ideeën tot leven in een speciaal voor u ontworpen en vervaardigd sieraad. Ook het in ere herstellen van uw sieraad is een prachtige opdracht. In ons atelier kunnen wij alle sieraden op uw maat en naar uw wens aanpassen.

Handgesmede sieraden op maat

In ons eigen atelier worden de meest bijzondere sieraden vervaardigd van goud of zilver in combinatie met de mooiste edelstenen of diamanten. Naast nieuwe materialen verwerken we ook oude gouden of zilveren sieraden en stenen tot een nieuw sieraad met een mooie herinnering. Denk bijvoorbeeld aan oude trouwringen van uw overgrootmoeder of een steen die u heeft gevonden op vakantie. 


Wanneer u een speciale wens heeft, gaan we samen met u aan tafel zitten en bespreken we wat u mooi vindt, welke stijlen u aanspreken en wat uw favoriete kleuren en stenen zijn. Uw ideeën en wensen brengen wij tot leven in een speciaal voor u vervaardigd en uniek sieraad; persoonlijker kan niet!

Herstellen en renoveren van sieraden

Een gebroken ketting, een ring groter of kleiner maken of een complete renovatie van antieke juwelen, we doen het allemaal met liefde. 


Om het verliezen van stenen te voorkomen raden we u aan om bij sieraden met stenen elk jaar te laten controleren of de zettingen nog goed zijn. We kijken het sieraad dan steen voor steen na op slijtage en losse stenen. Als uw sieraad zijn glans heeft verloren, kunnen wij het voor u polijsten en professioneel schoonmaken. Zo zien uw sieraden er weer als nieuw uit en kunt u ze weer met plezier dragen.

Openingstijden

Di. 09.00 - 18.00
Wo. 09.00 - 18.00
Do. 09.00 - 18.00
Vr. 09.00 - 18.00
Za. 09.00 - 17.00