Zilveren sieraden zoals Ti Sento, S!LK en Trollbeads, verkrijgbaar bij Juwelier & Goudsmederij Mariska Timmer Geldermalsen

ZILVEREN SIERADEN

Merken zoals Ti Sento, S!LK en Trollbeads. 

Bekijk de complete collectie in de winkel.

Bezoek onze winkel

Zilveren sieraden van Juwelier & Goudsmederij Mariska Timmer

ZILVEREN SIERADEN

Merken zoals Ti Sento, S!LK en Trollbeads. 

Bekijk de complete collectie in de winkel.

Bezoek onze winkel

2021 New Wisdom Bangles Wide 3000.jpg

Jéh Jewels

Jéh Jewels prikkelt uw zintuigen! De woorden authentiek, stijlvol en tijdloos staan centraal. Onze sieraden zijn met liefde ontworpen en hebben een ambachtelijke uitstraling. Jéh Jewels staat voor tijdloos design dat meer dan één seizoen meegaat. Kenmerkend aan de collectie is de mix van verschillende materialen en bewerkingen, met als resultaat een eigentijdse, eigenzinnige lijn. De combinatie van glanzend- en geoxideerd zilver, evenals de glad en ruwe zilverbewerkingen, 

geven de sieraden een speels contrast. De combinatie van zilver en edelstenen maakt het kleurrijk en levendig. Allemaal met de unieke signatuur van Jéh Jewels: authentiek, stijlvol en tijdloos. 


Gemaakt met liefde

Al ruim 20 jaar ontwerpen moeder Coby en dochter Elselien van Buuren de collecties zelf. In diverse ateliers wereldwijd worden de ontwerpen op ambachtelijke wijze vervaardigd. Veel handwerk zorgt ervoor dat ieder sieraad een authentieke uitstraling krijgt. Jéh Jewels gebruikt altijd hoogwaardige materialen, zoals 925 sterling zilver en echte edelstenen.


Duurzame productie 

"Als Jéh Jewels nemen wij onze verantwoordelijkheid. Wij zijn van mening dat Trade niet zonder Fair kan.  We hechten veel waarde aan duurzame productie. Alle mensen die over de wereld voor ons werken, hebben recht op eerlijke arbeidsomstandigheden. Daar zorgen we voor. Ook werken we altijd met een vast team en zoveel mogelijk gerecycled zilver."

Draag Jéh Jewels als eyecatcher bij speciale gelegenheden of gewoon bij je alledaagse outfit! 

‘Een Nederlands merk, met internationale allure!’

Jéh jewels   | Juwelier & Goudsmederij Mariska Timmer Geldermalsen
JEH