Zilveren sieraden zoals Ti Sento, S!LK en Trollbeads, verkrijgbaar bij Juwelier & Goudsmederij Mariska Timmer Geldermalsen

ZILVEREN SIERADEN

Merken zoals Ti Sento, S!LK en Trollbeads. 

Bekijk de complete collectie in de winkel.

Bezoek onze winkel

Zilveren sieraden van Juwelier & Goudsmederij Mariska Timmer

ZILVEREN SIERADEN

Merken zoals Ti Sento, S!LK en Trollbeads. 

Bekijk de complete collectie in de winkel.

Bezoek onze winkel

2021 New Wisdom Bangles Wide 3000.jpg

Vinx Hollands Glorie

De Amsterdamse ontwerpster Ingeborg Vink verteld:

"Mijn inspiratie komt voort uit mijn eigen verleden en zoektocht naar het "zijn”. Niets is zo belangrijk om trots te zijn op je eigen roots, de wortels van jouw bestaan en je unieke pad te bewandelen tot wie je nu bent!  Zo ook met onze Hollandse geschiedenis, de tijd dat we veel ambachten hadden en het de normaalste zaak van de wereld was dat je het ambacht voortzet van je ouders. 

" Vinx Hollands Glorie” is een met liefde vervaardigt Hollands product, van eigen bodem en daar mogen we trots op zijn.  Prachtige kwaliteit armbanden met bijpassende ringen, hangers, oorbellen en colliers. Vervaardigd in zilver, goud en titanium. Ambachtelijk, Uniek!


Royal Delft

Er is een samenwerking ontstaan met "koninklijke Porceleyne Fles” uit Delft. Echt Hollandser kan niet! Een eeuwenoude techniek die dit bedrijf in ere houdt en waar ik graag op een hedendaagse wijze gebruik van maak met mijn eigen ontwerpen toegepast als rijke decoratie op mijn sieradenserie genaamd "vinkennest".


Vinx Hollands Glorie   | Juwelier & Goudsmederij Mariska Timmer Geldermalsen
Vind Hollands Glorie
Vind Hollands Glorie
Vind Hollands Glorie