Zilveren sieraden zoals Ti Sento, S!LK en Trollbeads, verkrijgbaar bij Juwelier & Goudsmederij Mariska Timmer Geldermalsen

ZILVEREN SIERADEN

Merken zoals Ti Sento, S!LK en Trollbeads. 

Bekijk de complete collectie in de winkel.

Bezoek onze winkel

Zilveren sieraden van Juwelier & Goudsmederij Mariska Timmer

ZILVEREN SIERADEN

Merken zoals Ti Sento, S!LK en Trollbeads. 

Bekijk de complete collectie in de winkel.

Bezoek onze winkel

2021 New Wisdom Bangles Wide 3000.jpg

S!LK

PAPA’S OPGELET! KNUTSEL & WIN ZILVEREN MOEDERDAG KADO 

Wat is er nu mooier voor de Mama’s, dan een zelfgemaakt knutselwerkje te krijgen op Moederdag. Wij weten dat iedere moeder hier blij van wordt.

Maar we weten ook allemaal dat de mama’s tegenwoordig iets meer verwachten dan alleen een rijmpje, een berg knutsel liefde en een bosje bloemen. Daarom helpen wij jou samen met S!LK Jewellery om deze Moederdag een smashing indruk te maken op Miss Mama!

Kom naar de winkel en vraag naar de spelregels

#silkmothersdaychallenge


Silk is een collectie zilveren sieraden voor dames en heren. Het merk combineerd zilver en leer. Door de grove ontwerpen en het oxideren van het zilver heeft het een erg stoere uitstraling. Er zijn verschillende grove en fijne armbanden met bijpassende ringen. Ook is het erg leuk om de zilveren armbanden en leren armbanden samen te dragen. Lekker combineren met van alles... alles mag! De sieraden van Silk zijn allemaal massief, dus het zijn zeer degelijke sieraden. Ook hebben alle armbanden veiligheidsachtjes op de sluiting zodat u het niet verliest. Dit alles maakt dat een Silk sieraad heerlijk draagt en altijd om kan. Kom de collectie eens bekijken en passen, dan voelt u het zelf.

S!LK Jewellery   | Juwelier & Goudsmederij Mariska Timmer Geldermalsen