Charlotte sieraden goud Juwelier & Goudsmederij Mariska Timmer Geldermalsen

RINGEN

Wij hebben merken zoals Alles Spanninga, Gerstner en Quinn. Bekijk de complete collectie in de winkel.

Bezoek onze winkel

Gouden kettingen, ringen en armbanden van Juwelier & Goudsmederij Mariska Timmer Geldermalsen

RINGEN

Wij hebben merken zoals Alles Spanninga, Vinx Hollands Glorie, Duo of Love, Gerstner en Quinn. Bekijk de complete collectie in de winkel.

Bezoek onze winkel

Face-to-Face-Design-by-Cardillac kl.jpg

RINGEN

Of wat dacht u van de bijzondere Face to Face collectie... Bekijk de complete collectie in de winkel.

Quinn

Royal jewelry   

Quinn, opgericht in 1903, is meer dan honderd jaar oud en is een van de traditionele sieraden fabrikanten klassieke school. Al aan het begin van de vorige eeuw telde zij de Russchische Tsaren tot hun klantenkring, waarna vele Koningshuizen volgde. Zo ook onze eigen Koninklijke familie!


De liefde voor schoonheid leeft bij Quinn. Natuurlijkheid en authenticiteit zijn bijzonder belangrijk. Dit wordt weerspiegeld in de hoge kwaliteit van de afwerking, evenals de duidelijke vormen en vloeiende lijnen van de ontwerpen. Tevens gebruikt Quinn enkel natuurlijke edelstenen van hoge kwaliteit en wordt het zilver en goud niet gerhodineerd. Dit houdt in dat u de prachtige natuurlijke witte zilverkleur blijft zien. Een sieraad van dergelijke zware kwaliteit en zo'n perfecte afwerking gaan een leven lang mee. Ook de pasvorm is altijd perfect; de spangen van Quinn vallen bijna altijd goed. We hebben een zeer grote collectie van dit merk staan, zowel in zilver als in goud. Met diamant, parels of kleurstenen, fijn en grof. Maar altijd Royal Quinn schoonheid!

Quin

Twin by Quinn

Zilveren en edelstalen relatieringen

Van Quinn hebben we prachtige zilveren en edelstalen relatieringen. Sommige edelstalen ringen zijn gecombineerd met goud. Edelstaal is erg hard en krast minder snel, de donkere grijze kleur geeft een zeer eigentijdse look. Alle modellen zijn gezet met briljant geslepen diamant. Zeer modern van vormgeving, stevig en solide.  De Twin by Quinn-ringen beginnen per paar vanaf 265,-