Charlotte sieraden goud Juwelier & Goudsmederij Mariska Timmer Geldermalsen

RINGEN

Wij hebben merken zoals Alles Spanninga, Gerstner en Quinn. Bekijk de complete collectie in de winkel.

Bezoek onze winkel

Gouden kettingen, ringen en armbanden van Juwelier & Goudsmederij Mariska Timmer Geldermalsen

RINGEN

Wij hebben merken zoals Alles Spanninga, Vinx Hollands Glorie, Duo of Love, Gerstner en Quinn. Bekijk de complete collectie in de winkel.

Bezoek onze winkel

Face-to-Face-Design-by-Cardillac kl.jpg

RINGEN

Of wat dacht u van de bijzondere Face to Face collectie... Bekijk de complete collectie in de winkel.

Trouwringen

Liefde en geluk, samengesmeed tot een prachtig paar.

Trouwringen zijn misschien wel één van de belangrijkste sieraden die jullie uitzoeken in jullie leven. Een trouwring staat symbool voor eeuwige verbondenheid. Een trouwring wordt uit één stuk metaal gemaakt, zonder begin en zonder eind. Het mooiste symbool voor jullie liefde voor elkaar. 


Wij hebben een uitgebreide en veelzijdige collectie trouwringen in huis van 4 verschillende merken. Deze vakmensen maken met veel liefde voor het vak de mooiste ringen. De verrassend mooie ontwerpen ontstaan door ambachtelijk vakwerk in combinatie met de modernste technieken. 


Elke ring wordt speciaal op maat gemaakt, waardoor alles kan worden aangepast aan jullie smaak. Iets breder, smaller, met andere kleuren, mattering of briljant geslepen diamanten erin. Alles is mogelijk. Er is niets mooiers dan een paar trouwringen, voor jullie persoonlijk ontworpen. Het is een sieraad dat jullie de rest van jullie leven elke dag dragen.


Bij ons in de winkel hebben we een gezellige en aparte afdeling, waar jullie ongestoord jullie ringen kunnen uitzoeken en passen. Kom gerust eens langs en wij zullen jullie onder het genot van een kop koffie alles laten zien en vakkundig advies geven.

Trouwen in de Betuwe

Op de website trouwenindebetuwe.nl vind u een speciaal geselecteerd aantal trouw-gerelateerde bedrijven die wij u van harte kunnen aanbevelen om van jullie dag de allermooiste te maken. Persoonlijke trouwambtenaar, de beste bloemist,  geweldige auto's, de lekkerste taarten, een topfotograaf en videograaf; kortom alles wat jullie nodig hebben voor jullie onvergetelijke dag! Ook vind u hier verdere informatie over de Trouwen in de Betuwe Bruidsbeurs. Bekijk de site en kom naar de trouwbeurs, we heten jullie van harte welkom!